TUNING EXTREM! Cea mai bună maşină din gama M, la superlativ

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

Tunerii germani de la Manhart sunt cunoscuti pe plan global datorita proiectelor senzationale care au ca rezultat cele mai puternice modele ale BMW. Cea mai recenta lucrare se bazeaza pe o masina pe care multi o numesc ca fiind cea mai buna din gama M din istorie. Este vorba, asa cum v-ati dat deja seama, de modelul BMW M2.

Intr-o maniera tipica pentru Manhart, echipa de specialisti germani a lucrat cu rigurozitate pentru a se asigura ca masina isi pastreaza caracteristicile de condus, ducand totul la un nivel extrem. Rezultatele, asa cum se pot vedea si in imaginile de mai sus, sunt unele care ii fac pe cei interesati sa pofteasca, daca putem spune asta. Asadar, faceti cunostinta cu BMW M2 MH2 Manhart!

In interior putem observa scaunele Recaro Sportster CS, invelite in piele Alcantara, care beneficiaza de o serie de cusaturi contrastante de culoare aurie. Intregul look este mai special acum, dar aspectul sportiv se pastreaza.

Cand vorbim despre Manhart, toata lumea se asteapta si la performante mai bune. Si pentru ca pachetul de tuning nu este doar de suprafata, modificarile au fost facute si sub capota. Din pacate, insa, cei de la Manhart nu ne-au oferit, pana in momentul acesta, detalii despre imbunatatirile aduse motorului. Ceea ce putem sa ne imaginam este ca plusul de putere si cuplul imbunatatit ar trebui sa fie arhisuficienti pentru orice impatimit de curse.

Specialistii de la Manhart si-au pus amprenta sub capota si au modificat, conform declaratiilor lor, intercoolerul, turbina si unitatea ECU. De imbunatatiri a avut parte si sistemul de evacuare, iar suspensiile sunt mai sportive acum.

Si daca versiunea de baza BMW M2 accelera de la 0 la 100 kilometri/ora in 4,3 secunde, cel mai probabil modelul caruia i-a fost aplicat programul de tuning se descurca mai bine. Nu de alta, dar cei 630 de cai putere suna de-a dreptul uimitor, ca sa nu mai vorbim despre cuplul de 750 Nm. Aceasta crestere de putere cu siguranta fac din acest model o adevarata bestie pe sosele. Nu credeti la fel?

Sa incepem cu aspectul exterior, pentru ca este unul musculos, care atrage privirile din prima secunda. BMW ofera o serie de elemente din gama Performance M, din fibra de carbon, pe care cei de la Manhart le-au instalat pe acest model.

Aceste elemente au luat forma unui difuzer in spate, praguri laterale si un eleron, tot in partea din spate care arata mai impozant acum. Pentru a spori si mai mult impactul vizual, germanii de la Manhart au conceput propriul splitter frontal. In plus, capota detine o serie de guri de aerisire fabricate tot din fibra de carbon.

Noua masina are, de asemenea, o garda la sol mai joasa, datorita arcurilor Manhart Clubsport 2 by KW, care ajuta si la o manevrabilitate mai buna. Rotile sunt Manhart Concave ONE si au jante de 19 inci cu anvelope de dimensiunea 255/35 pe fata si 285/30 pe spate.

Sursa: Cars


 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

Comments are closed.

Top