SEMA 2014: Hyundai a uimit publicul american cu mai multe modele cu sute de cai putere!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Automobilele Hyundai sunt din ce în ce mai cumpărate în toată lumea, în special în America de Nord, acolo unde săptămâna trecută, în cadrul expoziţiei anuale SEMA Show, au fost prezentate unele dintre cele mai tunate automobile din lume.

sema-2014-standul-hyundai-

Producătorul sud-coreean a vizitat expoziţia alături de mai multe modele, toate modificate radical, cu o sumedenie de cai putere şi cu kituri de caroserie agresive. Să vedem cum arată fiecare în parte.

Bisimoto-Engineering-Sonata-1

Vaţi întrebat cum ar trebui să fie cel mai puternic Hyundai Sonata? Cei de la Hyundai au făcut-o şi au dat şi răspunsul alături de maeştrii de la Bisimoto Engineering. Produsul final este o Sonata cu 708 cai putere storşi dintr-un motor Theta II de doar 2.4 litri. Automobilul se bucură acum nu doar de un kit de caroserie din fibră de carbon apropiat de cel al bolizilor de curse, ci şi de un eleron gigantic, toate modificările exterioare fiind destinate funcţionării excelente a trenului de propulsie. Merită oare să mai spunem ceva despre intercooler-ul supradimensionat şi roll-cage-ul care spun de la sine foarte multe despre proiectul respectiv?

Blood-Type-Racing-Genesis-Coupe-1

Să vedem care este următoarea capodoperă. Şi aici putem spune despre cel mai dintre cele mai. Proiectul este numit Blood Type Racing Genesis Coupe şi nu are decât un motor de 2.0 litri. Dar ce motor! Interne forjate, turbină Precision Turbo şi instalaţie de NOS: toate acestea au permis să se obţină 1 000 de cai putere dintr-un motor cu numai 4 cilindri! Nu a rămas cu mult în urmă nici aspectul exterior: aici vedem capota ventilată a motorului, prelungirea proeminentă ataşată spoilerului faţă, aripile laterale mai late cu 60 de mm şi eleronul masiv, ne mai vorbind despre jantele sport şi difuzorul gigantic.

JP-Edition-Sonata-1

Următorul proiect este tot o Sonata, însă de această dată proiectul este cu o altă orientare. Numită Hyundai Sonata JP Edition, maşina a luat naştere în urma colaborării sud-coreenilor cu artistul urban Mr.44. Prelungile subtile adăugate spoilerelor faţă şi spate, pragurilor laterale şi portbagajului sunt acompaniate de modificările de ordin tehnic cum ar fi admisia AEM şi evacuarea MagnaFlaw.

Toca-Signature-Edition-Genesis

Jante noi, modificări exterioare agresive şi sute de cai putere sunt atuurile şi în cazul proiectelor Toca Signature Edition Genesis şi Hyundai Genesis AR550. Ambele sunt construite pe baza celui mai mare model Hyundai şi au scopul de a ne arăta cum trebuie să fie o adevărată limuzină cu motor V8 transformată într-un sportcar veritabil.

În continuare vă invităm să admiraţi cu atenţie toate proiectele şi să ne spuneţi care vă impresionează cel mai mult.

Hyundai-Genesis-ARK-2

Bisimoto-Engineering-Sonata-3

Bisimoto-Engineering-Sonata-6

Bisimoto-Engineering-Sonata-8

Bisimoto-Engineering-Sonata-9

Bisimoto-Engineering-Sonata-13

Bisimoto-Engineering-Sonata-15

Bisimoto-Engineering-Sonata-16

Bisimoto-Engineering-Sonata-18

Bisimoto-Engineering-Sonata-20

Blood-Type-Racing-Genesis-Coupe-2

Blood-Type-Racing-Genesis-Coupe-3

Blood-Type-Racing-Genesis-Coupe-4

Blood-Type-Racing-Genesis-Coupe-5

Blood-Type-Racing-Genesis-Coupe-16

Blood-Type-Racing-Genesis-Coupe-18

JP-Edition-Sonata-3

JP-Edition-Sonata-5

JP-Edition-Sonata-6

JP-Edition-Sonata-11

JP-Edition-Sonata-13

JP-Edition-Sonata-16

JP-Edition-Sonata-17

JP-Edition-Sonata-19

JP-Edition-Sonata-21

JP-Edition-Sonata-22

JP-Edition-Sonata-25

Hyundai-Genesis-ARK-4

Hyundai-Genesis-ARK-7

Hyundai-Genesis-ARK-11

Hyundai-Genesis-ARK-12

Hyundai-Genesis-ARK-13

Hyundai-Genesis-ARK-14

Hyundai-Genesis-ARK-15

Hyundai-Genesis-ARK-19

Hyundai-Genesis-ARK-23

Hyundai-Genesis-ARK-25

Hyundai-Genesis-ARK-26

sema-2014-standul-hyundai-8

sema-2014-standul-hyundai-c


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Top