GENEVA 2015: Vezi toate modelele aduse la expozitia din Elvetia de TechArt

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

„Și mai mult perfecționism” – acesta ar putea fi motto-ul atelierului de tuning TechArt dacă privim spre Porsche-urile aduse la Geneva în versiunile modificate. Lista de noutăți este una foarte bogată, printre modelele tunate fiind atât Cayenne-ul și Macan-ul, cât și Panamera și 911-le în versiunile Targa și GTS.

1

Spoilerul faţă, pragurile laterale, spoilerul spate şi difuzorul din fibră de carbon integrat în bara de protecţie spate, precum și jantele de 20 sau 21 de inci – astfel poate fi descris meniul pe care l-a creat tunerul TechArt pentru magnificul Porsche 911 Targa.

În cazul acestei decapotabile clienții se vor putea bucura și de câteva modificări apărute la interior. Aici evidențiem elementele vopsite în culoarea caroseriei, inserţiile din fibră de carbon, cusăturile contrastante, volanul sport cu padele mai comode şi pedalele metalice.

3

Porsche-ul Panamera facelift diesel modificat de TechArt se remarcă printr-un kit de caroserie sportiv, accentuat de setul de jante din aliaj de dimensiuni generoase, de 22 de inci. La interior germanul a primit tapițerie din piele, inserții de culoare roșie și logo-ul companiei.

4

Cabriolet-ul Porsche 911 Turbo S se poate lăuda nu doar cu un aspect mult mai agresiv, ci și cu un surplus de putere și cuplu motor, de 60 de cai și 130 de Nm adăugați celor 560 de cai putere și 750 de Nm ai modelului standard. Exteriorul mașinii este personalizat cu pachetul de jante cu un design mai sportiv, cu noi terminații ale țevilor de eșapament și cu elemente din fibră de carbon oferite în locul celor standarde pentru a micșora masa totală a mașinii.

6

Un alt 911 modificat de TechArt este versiunea GTS. Ea are un spoiler frontal nou, praguri laterale revizuite și un eleron supradimensionat. Iar în caz că aceste opțiuni vi se par insuficiente, TechArt a pregătit și un set de jante noi, un sistem de evacuare sport și o serie de elemente de caroserie din fibră de carbon.

Și asta nu este totul. Tot TechArt propune și sistemul Noselift, care va înălța cu 45 de milimetri partea fronală a mașinii. Totodată, interiorul lui 911 GTS de la TechArt a primit o nouă tapițerie din piele și accesorii din fibră de carbon. Iar pentru a crea senzația de sportivitate maximă, TechArt oferă un volan sport și ceasuri de bord modificate.

5

Porsche Cayenne Turbo are 80 de cai putere și 90 de Nm în plus, inserții speciale pe caroserie, un kit aerodinamic mai agresiv și jante de 22 de inci. Tunerul spune că toată herghelia de cai putere nu este un obstacol în calea SUV-ului spre a fi relativ amical cu mediul înconjurător – consumul mediu anunțat este de 11,5 litri, în timp ce emisiile de CO2 sunt de 267 de g/km.

8

Fratele mai mic al lui Cayeene Turbo, Porsche Macan Turbo, iese în evidență grație albului imaculat de la exterior, acolo unde kitul de caroserie individual îi permite automobilului să pară și mai agresiv, elementele de culoare neagră, precum ar fi jantele și capacele oglinzilor retrovizoare, reușind să sporească și mai mult spiritul atletic al vehiculului numit chiar de producător sportcar între SUV-uri.

Lemn exotic, fibră de carbon, scaune cu tapițerie cusută în formă clasică, uși cu iluminare, pedale din aluminiu, volan nou îmbrăcat în piele, suprafețe cromate și logoul TechArt prezent pe majoritatea componentelor de la interior – toate acestea și multe altele reprezintă rețeta perfectă pentru cei care își dorect un Porsche Macan cu un habitaclu mult mai exclusiv și plăcut la atingere decât cel pe care îl oferă compania Porsche în mod standard.

Acestea fiind spuse, vă invităm să admirați fiecare model în parte și să ne spuneți care este creația TechArt pe care ați dori să o conduceți cel mai mult.

2

7

9


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Top