(P) Studio Webmaster: echipa care mereu merge înainte

 • 10
 •  
 • 2
 • 3
 •  
 •  
  15
  Shares

În fiecare an echipa Studio Webmaster creează mai multe proiecte iar complexitatea acestora crește și cere mai multe cunoștințe avansate. Portofoliul companiei devine bogat de mai multe proiecte frumoase iar partenerii studioului devin mai multe branduri autohtone și internaționale. Realizare site-uri web in Chisinau și Republica Moldova, precum și peste hotarele ei, deja demult a devenit cartea noastră de vizită. Oare, cum a reușit compania asta nu doar să supraviețuiască ci să obțină avantajul mare fața de alte echipe din domeniul IT din Moldova? Răspunsul la intrebarea asta este firesc. Studio Webmaster nu folosește magia și nu se bucura de noroc. Succesul constă în cultura de organizare a procesului de lucru.

Ce presupune cultura de organizare a procesului de lucru?

Această noțiune conține un set de reguli și obiceiuri, care sunt frecvente în cadrul companiei și pe baza cărora se realizează activitatea. Aceste reguli se referă la metode de organizare a muncii și presupun metodele de cooperare între diferite departamente. Unul dintre aceste obiceiuri este legat de pauze pentru discuții în grup care ajută să îmbunătățească capacitatea de reacție a întregii echipe și în mod concentrat pentru a efectua sarcini.

Cultura de organizare a procesului de muncă contribuie la creșterea respectului fața de munca. De cultura aceasta depinde nivelul de contact și înțelegere între toate verigile în structura întreprinderii. Cultura creează o atmosferă de respect reciproc, în cazul în care fiecare membru înțelege că alții au o funcție importantă și valoare incontestabilă. Cultura aduce multe calități social-utile la fiecare angajat în parte. Printre aceste pot fi – abilitati de comunicare, capacitatea de a asculta și de a înțelege, ajutorul reciproc, toleranța și gândirea în favoarea colectivului.

Fiecare cultura poate fi construita  zi de zi prin experienta și realizarea conceptului care va crea siguranța că acesta metoda defapt lucrează. Când crește unul cresc și alții. De aceea, managerii de la Studio Webmaster au scop să creeze condiții in care fiecare specialist va avea posibilitate să crească. Motoul echipei Studio Webmaster este – mai multe realizări, mai multe abilități. De aceea, fiecare specialist experimentat întotdeaună lucrează în pereche cu un lucrător nou oferit  mai multe cunoștințe prețioase și în procesul de lucru sunt utilizate programe de gestiune de proprie producere.

Nivelul de profesionalism mereu poate fi observat în rezultate. Sistemul de organizare a procesului de muncă în Studio Webmaster este construit astfel încât fiecare lucrător după 6 luni de muncă va avea în portfoliul propriu personal câteva proiecte de valoare. Acest scop mereu poate fi reușit. Pentru asta, membrii echipei pot beneficia de ajutorul profesionist și metodologic (companie posedă lecturi din domeniul IT).

Totodată multe lucruri sunt cauzate de stare emoțională. Știința demult s-a dovedit că jocurile ajută omului să facă reîncarcare creierul și aduce mai multă prospețime. Știind acest lucru, organizatorii de la Studio Webmaster au creat o cameră specială unde angajații, în orice moment, pot petrece timp și bucure de jocuri preferate, cum ar fi fotbal de masă, Monopol, Darts, Mafia, Jenga, Saboteur, consola Sony Play Station și multe altele.

Multe companii fac investiții semnificative încercând să îmbunătățească eficiența întreprinderii. Cu toate acestea, o eroare comună a întreprinderilor aceste constă în ignorarea metodelor de organizare a procesului de muncă. Dar acest aspect are importanța valorică și necesită mai multe acțiuni organizaționale promovate la nivel de sistem. Acest concept este util în crearea colectivului prietenos care întotdeauna este capabil să facă față cu dificultăți. Cultura avansata mereu contribuie la dezvoltarea abilitaților de creativitate. Cultura de organizare a timpului de muncă este o altă „invenție” de care este mândră compania Studio Webmaster.

Contacte

Studio Webmaster

Adresa: Moldova, Chișinău,

Miron Costin 15/1

website: https://webmaster.md/ro/

Mob: +(373) 60-10-6666

P.


 • 10
 •  
 • 2
 • 3
 •  
 •  
  15
  Shares
Top