IPOSTAZĂ SEXY! O șoferiță de troleibuz a devenită vedetă pe Internet (FOTO)

 • 59
 •  
 • 4
 •  
 •  
 •  
  63
  Shares


ŞMECHER LA VOLAN. Cum voia să scape de controlul geamurilor fumurii (VIDEO)

FARSĂ TERIBILĂ! Amenințau că dau foc la mașini. Reacţia şoferilor (VIDEO)

Cine e şoferiţa de troleibuz devenită vedetă pe Facebook, după ce a fost surprinsă în fustă scurtă aranjând coarnele vehicului

O şoferiţă de troleibuz din Capitală a creat o adevărată revelație pe internet. Aurica Străjescu a fost surprinsă de un internaut în timp ce aranja coarnele troleibuzului. Nimic deosebit până aici! Diferența a făcut-o fusta scurtă în care era îmbrăcată. Fotografia sexy a devenit în scurt timp virală.

Aurica Străjescu provine dintre familie de şoferi. Tatăl şi fraţii tinerei conduc autocamioane. Atunci când a venit timpul să-şi aleagă o profesie, ea nu a avut ezitări.

„Mi-a plăcut din copilărie şi asta şi este, mi-am îndeplinit într-o oarecare măsură visul pe care l-am avut”, a mărturisit şoferiţa de troleibuz, Aurica Străjescu.

Avea doar 21 de ani când a urcat pentru prima dată la volanul troleibuzului, iar de atunci s-au scurs 13 ani. Meseria nu a făcut-o să renunțe la ținutele sexy, care îi accentuează silueta.

„E primăvară, e cald deja, port fustă. Nu poţi să umbli permanent în pantaloni şi nu e prea comod. Şi, totuşi, sunt femeie. În afară de faptul că sunt conducător de troleibuz, mai sunt şi femeie”, a spus Aurica Străjescu.

Aurica spune că a rămas plăcut surprinsă atunci când a descoperit că a ajuns populară pe Facebook.

„Da, mă uit că acum oamenii tare repede scot telefoanele la iveală. Suntem deprinşi deja, noi, şoferii de troleibuz, cam des suntem vedete”, a spus Aurica Străjescu.

Cel mai mult timp îl petrece la volan, departe de ochii pasagerilor, dar care totuşi îi apreciază stilul:

„Este plăcut să o priveşti, de ce nu?!”

„Aşa şi trebuie. Noi trebuie să ne deosebim, adică bărbaţi şi femei.”

„Mie personal imi e foarte plăcut când văd o doamnă, o domnişoară îmbrăcată într-o fustă, într-o rochie, e foarte plăcut să priveşti la aşa ceva, pentru că la timpul de faţă mai multe femei au trecut la pantaloni.”

„Femeia tot femeie rămâne. Ea trebuie să fie mereu frumoasă. E minunat că ea vrea să fie frumoasă la locul său de muncă. Este încântător.”

ȘOFER BEAT CRIȚĂ, prins de polițiști! CINE ESTE EL (VIDEO)

ALARMANT! Câţi oameni vor muri din cauza noxelor de la Volkswagen

Cine e şoferiţa de troleibuz devenită vedetă pe Facebook, după ce a fost surprinsă în fustă scurtă aranjând coarnele vehicului

FURAU ACUMULATORUL! Doi hoţi, prinşi în flagrant în Capitală (VIDEO)

RĂZBUNARE CRUNTĂ! Ce i-a făcut o tânără unui şofer obraznic (VIDEO)

Dacă ai fost martorul unei situaţii periculoase pe drum, expediază imaginile surprinse la adresa contact@autostrada.md, ori prin  Viber sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00

 • 59
 •  
 • 4
 •  
 •  
 •  
  63
  Shares

One thought on “IPOSTAZĂ SEXY! O șoferiță de troleibuz a devenită vedetă pe Internet (FOTO)

Comments are closed.

Top