COD GALBEN de ACCIDENTE. Imagini de groază pe drumurile ţării (FOTO)

 • 253
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  253
  Shares

ACCIDENT CIUDAT: Cum a ajuns un microbuz de linie pe scările unui restaurant

ACCIDENT FATAL în Capitală! O femeie, lovită pe trecerea de pietoni (VIDEO)

ACCIDENT GRAV: O maşină lovită frontal ia foc în trafic (VIDEO ŞOCANT)

Codul galben de vreme rea a adus ninsoare în toată ţara şi polei pe drumuri.

Astfel, accidentele şi tragediile de pe drumuri nu se lasă aşteptate. 

ACCIDENT GRAV la Cimişlia! Două maşini s-au ciocnit din cauza poleiului de pe carosabil (FOTO)

Un accident rutier a avut loc pe traseul Chişinău – Cimişlia, în apropiere de satul Ecaterinovca. Două maşini s-au ciocnit din cauza poleiului pe carosabil. Potrivit informaţiilor, şoferul automobilului BMW a pierdut controlul asupra volanului şi a ieşit pe contrasens. În urma impactului, ambii conducători auto au suferit traumatisme uşoare. La faţa locului s-a deplasat o echipă de medici care le-a oferit primul ajutor.

CALVAR pe drumurile naţionale! Două maşini s-au ciocnit frontal pe podul de la Sângera (FOTO)

Un accident cu final tragic la intrarea în Capitală. O femeie și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla s-a ciocnit violent cu o camionetă. Victima, împreună cu viitorul soț, se aflau în drum spre starea civilă. În urma impactului, femeia a murit pe loc, logodnicul ei se află în stare de șoc, iar șoferul automobilului în care se aflau a fost trasnsportat la spital. Potrivit poliției, tragedia s-a produs din cauza că automobilul nu era dotat corespunzător anotimpului.

NENOROCIRE PE ȘOSELE! GRAV accident de circulație la intrarea în Chișinău (FOTO)

Vremea rea a transformat circulaţia rutieră într-un adevărat calvar! Două automobile s-au ciocnit frontal pe podul de la Sângera. Din cauza zăpezii şi a poleiului, unul dintre şoferi a pierdut controlul asupra volanului şi a ieşit pe contrasens. Deocamdată nu se ştie dacă sunt răniţi.

CALVAR pe drumurile naţionale! Două maşini s-au ciocnit frontal pe podul de la Sângera (FOTO)

Conform informației oferite de angajații Inspectoratului Național de Patrulare implicați în serviciu pe traseele naționale, la moment pe multe drumuri din țară deplasarea este îngreunată din cauza condițiilor meteo, însă careva blocaje de circulație rutieră nu există.

Inspectoratul Național de Patrulare specifică că, în ultimele 24 de ore, în procesul supravegherii traficului rutier au fost implicate 142 de echipaje de patrulare și 225 de inspectori, intervenția cărora a fost solicitată de circa 45 de șoferi aflați în dificultate.

Tot în această perioadă, pe întreg teritoriul țării au fost înregistrate 98 de accidente rutiere, în urma cărora 12 persoane au suferit diferite traumatisme, iar o persoană a decedat. Principalele cauze fiind depășirea limitei de viteză și neatenția conducătorului auto în timpul șofatului.

Inspectoratul Național de Patrulare recomandă șoferilor pentru o călătorie în siguranţă să adapteze permanent viteza de deplasare la condiţiile de drum și să atragă o atenție deosebită la pietoni.

Totodată, INP recomandă pietonilor să se angajeze în traversare doar după ce s-au asigurat că o pot face în condiții sigure.

ACCIDENT TRAGIC! Mașină lovită de TIR la Peresecina (FOTO)

LOVIT MORTAL! Un bărbat a murit pe trecerea de pietoni

LECŢIE ÎN TRAFIC! De ce trebuie să foloseşti triunghiul reflectorizant (VIDEO)

Dacă ai fost martorul unei situaţii periculoase pe drum, expediază imaginile surprinse la adresa contact@autostrada.md, ori prin  Viber sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00

 • 253
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  253
  Shares
Top