AMBULANȚĂ RĂSTURNATĂ în Capitală! DETALII și MOMENTUL IMPACTULUI

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

AUTOBUZ CĂZUT ÎN PRĂPASTIE: Doi oameni au murit, iar şapte au fost răniţi

ÎNTRE VIAŢĂ şi MOARTE! O fetiţă de 6 ani, lovită de o maşină la săniuş

TIR LOVIT DE TREN! Remorca autocamionului, făcută ţăndări (VIDEO)

Adolescentul de 15 ani aflat în ambulanţa care s-a răsturnat aseară în Capitală era în stare avansată de ebrietate. Mai mult, băiatul ar fi consumat şi substanţe narcotice. Minorul a primit îngrijiri medicale și se află în afara oricărui pericol.

Accidentul s-a produs după ce mașina de salvare a fost lovită în plin într-o intersecție. Medicii și șoferul s-au ales cu leziuni ușoare.

Accidentul s-a produs la ora 19:40, la intersecția străzilor București și Bănulescu Bodoni. Șoferul ambulanței spune că avea girofarul și sirena pornite, însă un microbuz nu i-a cedat trecerea.

„Girofarul și sirena, tot era. El viteza mare avea, toți s-au oprit, dar el nu s-a oprit. Pacientul era și așa grav. Era un copil, da”, a spus şoferul ambulanţei.

„Un copil a fost transportat la spital cu sirena cu girofarul. Două linii au dat voie să treacă urgența, a treia linie cu viteza au răturnat echipa noastră”, a declarat medicul de pe ambulanţă.

Șoferul microbuzului nu a păţit nimic. Acesta a refuzat să ofere explicații.

Timp de aproape o oră, circulația în zonă a fost paralizată.

Șoferii, dar și trecătorii au sărit în ajutor, pentru a ridica ambulanța răsturnată.

Băiatul de 15 ani, care s-a intoxicat cu alcool, a fost transportat la un spital din Capitală unde i-a fost acordat ajutor medical.

„A parvenit o solicitare de la sectorul de poliţie că la poliţie, se află un copil care a folosit alcool şi posibil şi droguri. Din anameza ceea care a solicitat-o medicul, el a folosit alcool şi a folosit şi nişte iarbă, posibil şi nişte droguri.Medicul i-a pus diagnoza de intoxicaţie cu alcool şi indicaţiile erau de internare în secţia de toxicologie”, a declarat vicedirectorul Centrului Naţional de Asistenţă Medicală Urgentă Prespitalicească, Ion Midrigan.

În urma accidentului, medicul de urgenţă, asistentul, dar şi şoferul ambulanţei au fost transportaţi la spitalul de urgenţă, unde au primit îngrijiri medicale.

„Au fost investigaţi în cadrul Departamentului de Urgenţă. S-a stabilit leziuni corporale de gravitate medie , fără necesitate de a fi spitalizaţi în clinica noastră. – Felcerul unde este ? – El a primit ajutorul necesar şi a plecat la tratament ambulator. Chiar are traumatism cranio- cerebral, are contuzie a aparatului locomotor”, a spus şeful Departamentuluiu de Urgenţă, IMU, Igor Curov.

Poliţia a întocmit un proces-verbal și urmează să ridice secvenţele video filmate de camerele de supraveghere instalate la intersecţie.

„Ambii şoferi au fost îndreptaţi la Centrul Narcologic Republican pentru a fi prelevate probe de sânge”, a spus ofiţerul de presă al DP Chişinău, Adrian Jovmir.

Șoferul care va fi găsit vinovat riscă o amendă în mărime de o mie de lei şi cinci puncte de penalizare.

Totodată, momentul în care microbuzul lovește ambulanța a fost filmat cu o camera de supraveghere. Imaginile au fost publicate de Realitatea.md, iar din fragmentul video se vede cum șoferii trec nepăsători pe alături. Totuși, unii trecători aleargă cu sufletul la gură ca să dea o mână de ajutor.

ACCIDENT ÎN LANŢ: 76 de mașini s-au făcut zob (VIDEO ŞOCANT)

ACCIDENT la Telecentru: Ce spune şoferul care a lovit doi pietoni pe zebră

2.000 DE ACCIDENTE ÎNTR-O ZI: Un om a murit, iar 30 au fost răniţi

Sursa: Publika.md

Dacă ai fost martorul unei situaţii periculoase pe drum, expediază imaginile surprinse la adresa contact@autostrada.md, ori prin  Viber sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Comments are closed.

Top